Kater Theo

Zoals ik al eerder vertelde, ben ik druk met allerlei haak- en brei-ideeën. Er zijn sinds het haken en breien weer helemaal in opmars is, heel veel websites en blogs waar je inspiratie op kunt doen. Bij heel veel van die blogs en websites heb ik me aangemeld als volger.
Maar tot veertien dagen geleden had ik nog nooit gereageerd op het een of andere blog. Dat veranderde toen er een zogenaamde give-away werd aangekondigd.

Bij een give-away verloot de beheerder van het blog of de website iets onder de volgers die dan ook nog een berichtje plaatsen.
Ik dacht dat het leuk zou zijn om mee te doen op de blog van Margaret “Amber’s Creaties”. Daar kon je namelijk een patroon winnen en je  mocht dan een patroon uitzoeken.
Er hadden al heel veel mensen gereageerd dus ik had nooit verwacht dat ik tot de winnaars zou behoren, maar dat gebeurde wel.

Begin van de week hoorde ik van Margaret dat ik één van de winnaars was en een patroon mocht uitzoeken. Maar er zijn zoveel leuke patronen te koop, dat het moeilijk kiezen was. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het haakpatroon van kater Theo. Dit patroon is ontworpen door Herriët van “Stip & Haak”.

Kater Theo - kopieIk ben er heel erg blij mee. Ik heb inmiddels het patroon al binnen en als ik mijn sjaal klaar heb, is kater Theo aan de beurt. En ja, ook in knalrood. Als hij klaar is, laat ik hem meteen zien.
Dit patroon mag echt niet worden nagemaakt. Als je kater Theo ook wilt haken, kijk dan op de blog van Herriët:
http://stipenhaak.blogspot.nl/p/mijn-patronen.html.
Blog van Margaret is:
http://amberscreaties.blogspot.nl/

Dus haakliefhebbers, weer veel te zien en te proberen.
Tot de volgende blog!